Referenser

Vi älskar nöjda kunder.

Här ser du ett urval av alla våra kunder och vad några tycker om oss.

Hjärnfonden

Hjärnfonden arbetar för ett samhälle där alla hjärnor når sin fulla potential, fria från sjukdomar.

Detta genom insamling och finansiering av hjärnforskning samt kunskapsspridning och opinionsbildning för hjärnans område.

Kalkylkraft AB

Vi på Kalkylkraft tycker att vårt samarbete funkar väldigt bra och vi känner oss trygga hos er. Återkoppling och åtgärder sker skyndsamt och vi upplever att ni tar stor stolthet i att säkerställa att vår drift flyter sömlöst.

Detta uppskattar vi mycket då driftstopp hos oss kostar oss tid vilket kan påverka våra kunder

– Hampus Gilck

Eliot Universe AB

Vi på Eliot, som verkar lite under samma tak till våra kunder men behöver hjälp med våra interna system är grymt tacksamma över er professionalism på Two Stone IT.

Att med ett genomsyrat tänk skapa bra förutsättningar och medveten leverans av ökad medvetenhet i och runt frågor gällande IT och IT säkerhet, sunda förklaringar och en motivator om varför det är så viktigt. Tack Two Stone för ett grymt jobb!

– Jonas Kristiansson

Aktiebolaget Erlandsson’s VVS & Fastighetsservice

Vi upplever hög professionalism och trygghet med Two Stone som leverantör av IT och IT säkerhet.

Bra informationsflöde till våra medarbetare gällande säkerhet. Snabb och bra återkoppling vid hantering av ärenden. Med Two Stone IT får vi säker IT miljö till både oss och våra kunder.

– Kristoffer Erlandsson

Ymer

Two Stone hjälpte oss med uppsättningen av Barracuda Networks, Email Protection och XDR Cloud Security (SOC), i vår IT-miljö.

De var väldigt hjälpsamma och lyhörda under hela processen. Jag skulle varmt rekommendera dem vidare.

– Johan Novak


Ymer was founded in 2017 with the goal to offer Nordic investors access to structured credit markets.

Since then Ymer has successfully launched three funds that have cumulatively deployed +€1000m, been nominated as the best European structured credit fund, and provided strong returns to their investors.

Heyman Law

Heyman Law arbetar med affärsjuridisk rådgivning och är framförallt engagerade i företags- och fastighetstransaktioner, fastighetsutvecklingsprojekt, plan- och byggfrågor och som husjurist för kunder som är verksamma inom bland annat installations-, fastighets- och energibranschen.

El-Finess Elinstallationer i Stockholm AB

EL-Finess Elinstallationer projekterar, installerar och utför allt inom el- och teleinstallationer i alla typer av fastigheter. Från offentliga och samhällsviktiga miljöer, industri och bygg – till handel, mötesplatser inom nöje och bostäder

Labkontroll Väst AB

Labkontroll är specialister på ren och säker luft i miljöer med särskilda krav såsom laboratorier, operationssalar på sjukhus och renrum. Med många års erfarenhet av skyddsventilation kan vi erbjuda kompletta lösningar och produkter även för de mest avancerade miljöerna

Protectum AB

Protectum är Hallands främsta larmbolag och ledande leverantör inom lås, dörrautomatik, passersystem, inbrottslarm, brandlarm samt kameraövervakning

Söderlinds EL AB

Söderlinds EL är ett pålitligt, flexibelt och nytänkande företag som jobbar över Stockholm samt hela Mälardalen