Om oss

Med ursprung från IT-leverantörsledet startade vi Two Stone IT 2022 med ett tydligt fokus, vi ska stötta företag oavsett verksamhet med cybersäkerhet

Cyberattacker drabbar förr eller senare alla företag

Oavsett om det handlar om phishing-försök, krypteringsattacker eller intrång och datastöld.

Med lång erfarenhet från IT-branschen känner vi väl till de utmaningarna som finns hos såväl företagen som hos deras interna IT-avdelningar och IT-leverantörer att få resurserna att räcka till.

Utöver drift och support ska man även lyckas leverera cybersäkerhet och allt arbete med övervakning, åtgärdsarbeten, omvärldsanalyser och proaktivitet som krävs för att göra ett fullgott arbete, det är en enorm utmaning för många.

Vi tillhandahåller tjänster och lösningar som effektiviserar ett aktivt arbete med cybersäkerhet.

Vår mission

Den är ganska enkel, vi har valt att fokusera 100% på cybersäkerhet till våra kunder och valt att lägga övriga IT-tjänster hos partners. Vi är helt enkelt en MSSP (Managed Security Service Provider) en modern IT-leverantör med kärnan inom cybersäkerhet.

Med hjälp av lösningar och tjänster anpassade och byggda för att möta dagens hotbild stöttar vi såväl små som stora företag att säkra upp dess IT-miljöer.

Varför samarbeta med oss?

Two Stone IT är ett ungt bolag, men långt ifrån nybörjare. De flesta anställda inom företaget har mångårig erfarenhet inom IT och cybersäkerhet.

Vi stödjer ditt företag med lösningar anpassade efter era krav och behov. Så oavsett om ni har egen IT-avdelning eller inte så hjälper vi till med allt som behövs för att bygga en säker IT-miljö.

Tillsammans börjar vi alltid med att träffas och genomföra en behovsanalys där vi går igenom ert nuläge och vad ni har för önskemål om framtiden.

Two Stone IT har idag runt 60 bolag som kunder med allt från 5 till 600 anställda, så vi har har en stor förståelse för utmaningarna som både små och stora bolag har.